Klasa sportowa 2b przyzwyczaiła już wszystkich do tego że potrafi zaskakiwać w rozmaity sposób. Realizując kolejny projekt edukacyjny tym razem sportowcy zamienili się w kucharzy. Patrycja Osińska, Wiktoria Zięcina, Denis Pysaniuk, Mikołaj Walczak, Michał Połeć oraz Filip Pawłowski pod czujnym okiem Joanny Fidos przygotowali dania popularne w USA.
Michał dla odmiany zamiast linią defensywną tym razem zarządzał sekcją kotletów.
Uczniowie sportówki przygotowali trzy posiłki. Pierwszy z nich to sałatka Cobb super przystawka do dania głównego czyli hamburgerów i na deser przepyszne ciasto Brownies.
Poczęstunek jak i cały projekt wyszedł znakomicie, a apetyczny zapach unosił się jeszcze długo na szkolnych korytarzach.
Część projektowej ekipy - ostatnie przygotowania przed degustacją.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz